Http://www.nattstad.se/alvajanzon
Datum 2012-10-28 Tid 19:57:00 Min vardag

Hej älsklingar, tänker krångla till det än en gång och fortsätta på nattstad igen, men denna gången är det sista gången gilt, tröttnar jag så slutar jag blogga, that's it. trivs faktiskt bättre med det nu än förra gången & hoppas ni fortsätter följa mig där!! http://www.nattstad.se/alvajanzon http://www.nattstad.se/alvajanzon

Men jag ser inga fel för jag blundar för sanningen
Datum 2012-10-27 Tid 20:27:32 Min vardag

Hemma efter en förlust på straffar. surt när dom spelade så himla mycket bättre hela matchen. men så går det ibland :) har nyss ätit, tagit bort smink och bytt om till mjukiskläder och tänker faktiskt lägga mig och kolla på film. är lika trött idag som igår så antar att jag inte är helt frisk, har nog något virus i kroppen skulle jag tro. det sög ju, nu när det är lov och allt, så får hoppas på att det inte blir värre iallafall. ha en fortsatt trevlig kväll allihopa, puss! 

Yeah, I fucking love duckface :):)
image


Fredag - höstlov - Xfactor, perfekt va!
Datum 2012-10-26 Tid 19:22:03 Min vardag

HÖSTLOV!!! gash va skönt. fick sluta lite tidigare idag, skönt de :):) åkte till mammas jobb, var där i ungefär 1,5 timme och efter det åkte vi och köpte pizza. har precis ätit nu, mår lika illa som vanligt när jag ätit pirre också, haha gud. ska lägga mig och kolla klart på en film jag började kolla på igår och om ca 40 minuter blir det Xfactor, åh som jag längtat. isak är förjävla snygg, oscar också. grrrrr.
nog om det! ha en bra fredagskväll allihopa! puss♥

It's gonna be okey, just give it time.
Datum 2012-10-25 Tid 21:35:00 Min vardag

Har precis kommit upp från badet och smörjt in hela kroppen, skönt! tog det nu på kvällen istället, mycket mysigare då :) ligger just nu i sängen med ipaden, datorn och telefonen. smsar, spelar på ipaden och skriver på fb på datorn, busy woman haha! tänkte lägga mig och kolla på en bra film och försöka sova alldeles strax. äntligen fredag imorn och efter det så är det lov i en vecka, skönt! vi hörs imorgon, puss!

Världens sötaste och skönaste tofflor! iih

Sweet Nothing (Qulinez Remix)
Datum 2012-10-25 Tid 17:09:31 Min vardag

En miljon statusar om att det snöar/snöat idag, njaaa..(?) kan inte neka till att jag vill ha vinter nu, så himla mysigt med snö!! julstämning, mysigast på hela året lätt. dock är ju sommaren snäppet bättre, värme och sol♥ nu är det bara jobbigt väder, blött, lerigt, osv. usch! nog om väder. har varit supertrött hela dagen och är det fortfarande så tänkte bara ta det lugnt idag. ska snart gå ner och lägga mig i badkaret med massa bubblor, ansiktsmask och ett glas julmust, känns som en bra torsdageftermiddag :) och imorn får vi äntligen lov, gash va skönt! 

Jag svär, livet blir bättre när man vet vart man ska
Datum 2012-10-25 Tid 07:42:59 Min vardag

(skulle publicerats igår kväll, cpblogg..)
Har haft en jättebra födelsedag!
 mina tjejor åkte precis hem, har haft supermysigt! dock har största delen av kvällen bestått av pluggande.. hanna kom hit runt 7 iallafall, då gav vi upp pluggandet och satte oss och fikade. sen dess har vi bara suttit i mitt rum och spelat på ipaden, pratat massor, lyssnat musik och bara chillat, sjukt skönt. nu ska jag ta en dusch och sen lägga mig och sova, torsdag imorn, prov, kommer gå åt skogen. godnatt! 




But we shared a moment that will last till the end
Datum 2012-10-24 Tid 07:44:00 Min vardag

Min dag idag! älskar att vakna upp till att mamma kommer in i mörkret och sjunger, så gulligt! :) och eftersom att jag fyller år så tyckte hon att det vore snällt att hon skjutsa mig, vilket jag kan hålla med om. SKÖNT! ska snart gå och äta lite frukost och sen bara ta det lugnt fram tills om ungefär en timme då vi behöver åka. film hela förmiddagen och sen bad på eftermiddagen, riktigt skön dag må jag säga! efter skolan åker sill och ebba med mig hem och pluggar och sen kommer hanna vid 7.
evigt tacksam för att jag har er. kan knappast bli en bättre födelsedag♥

image

"Tappa inte bort dig själv i dina försök att hålla kvar någon som inte bryr sig om att förlora dig"
Datum 2012-10-23 Tid 22:55:39 Min vardag



Sista dagen som 14åring..
Datum 2012-10-23 Tid 22:23:00 Min vardag

Sjukt litet det låter, haha! stefan har grejat med min dator hela kvällen eftersom att det var något virus som hälsade på, men nu så! har nyss kollat på hollywoodfruar, haha sjukaste! gunilla är verkligen blåst på riktigt. ska precis lägga mig nu, möjligtvis kolla på film också. blir 15 imorn, iiih! alltid kul med födelsedag liksom. hanna, sill & ebba kommer till mig på eftermiddagen/kvällen och äter osv, mys! har världens chilldag i skolan också, perfect birthday! vi hörs imorgon :) 

For now and ever more, I live for you, I'll breathe for you, I'll be for you and nothing else matters
Datum 2012-10-23 Tid 17:35:00 Min vardag


Tisdag!
usch så arg jag varit idag. och vet inte ens själv varför.. hade oförberett engelskatest, kunde inte koncentrera mig överhuvudtaget och störde mig på allting.
ska försöka få i mig något litet att äta och sen börja plugga, har ingen lust alls för det kan jag säga. får trösta mig med att jag fyller år imorgonm hihi!
förövrigt är det bra med mig och hoppas ni mår bra och har haft en bra dag! :)

I still look for your face in the crowd, oh if you could see me now
Datum 2012-10-22 Tid 20:23:23 Min vardag

 
Har haft en rätt bra måndag, förutom att vi slutar 4.. när jag kom hem bytte jag om och kilade ut på en pw, så jäkla skönt! nu har jag duschat, ätit och läst lite samhällsekonomi eftersom att vi har prov i det på torsdag, känns som att det kommer gå sådär, hatar sånt.. pratar just nu i telefon med oskar och ska väl fortsätta med det fram tills jag ska lägga mig och kika film eller någonting, är rätt trött redan nu vilket bara är skönt. vi hörs hörrni! :)

Planer för resten av min söndag + svar på kommentar
Datum 2012-10-21 Tid 15:30:56 Min vardag

 Stod i duschen i över en timme, sjukt skönt måste jag säga. brukar inte vara sån som vill stå i duschen länge, men idag var det riktigt skönt :) ska packa ihop lite grejer nu och sen åker jag hem till ebba. ska kolla film och bara ta det lugnt, blir ett bra avslut på denna veckan. bara en vecka kvar i skolan och sen är det lov, galet skönt!!



Fick förresten en fråga, och har inte svarat på en enda fråga på över en månad typ,
så vet inte varför jag gör det nu heller xD men har tid nu så kan lika gärna göra det. 
Svar: Nej, det handlar faktiskt inte om ludde. vi hade uppehåll ett bra tag, pratade inte på säkert flera månader.. men för några dagar sen så hörde han av sig till mig, och då fortsatte vi prata i några dagar framåt också. självklart saknar jag att åka till honom, det var ju trotsallt min första riktiga kärlek :) tack så jättemycket alicia, kram på dig också!

-
Datum 2012-10-21 Tid 13:08:00 Min vardag

Jag mår bra och jag är glad. men trots att man lämnat "det" åt sidan så går det ibland inte att sluta tänka på vissa saker. vad hade hänt om jag gjort så istället? gjorde jag något fel? borde jag gjort såhär istället? för såfort det blir såhär så känns det påengång som att det är mitt fel, att jag gjorde någonting som blev fel och att det helt enkelt inte dög längre. det finns tid till allt sålänge man försöker, sålänge man vill det. och jag är kanske inte typen av tjej som vill träffa min pojkvän(som jag nu inte har) en gång i veckan, skulle kunna spendera all tid jag har med honom, men när det inte går så är det ju som det är, då får man tänka om och sedan få ihop det ändå, för jag vet att det skulle gått, det kunde ha blivit bra, väldigt bra.

The best quotes on Tumblr.
standard med sånnahär bilder, haha..

Gold 1 ft. bruno mars & jaeson ma. - this is my love
Datum 2012-10-21 Tid 12:22:12 Min vardag

Har skrivit mina regler, ingen fick ändra på dom. tog första bästa vägen ut men någon bad mig tänka om
Datum 2012-10-21 Tid 11:09:57 Min vardag


Var ju somsagt med hanna igår,
var ute och gick en sväng och sådär, träffade oskar och limp en snabbis, fick tillbaks mina ringar som varit hos linus i flera veckor nu. mormor hämtade mig vid 11, åkte med henne hem och gick en prommis med ozzy, skitskönt att vara ute och gå när det är mörkt, är dock mörkräddast i världen, haha.. efter det skjutsade hon hem mig och gick och la mig nästan direkt. vaknade vid 8 idag, har legat och kollat film hela morgonen, hur skönt som helst verkligen! vet inte alls vad som händer idag, ska ta en dusch nu och sen får vi se vad denna söndag har att erbjuda :) 

Maybe we'll find out a way to make it back someday
Datum 2012-10-20 Tid 19:44:00 Min vardag

Godkväll sötisar! haft en bra dag? :) jag åkte somsagt till borlänge rätt tidigt imorse, fick med mig en hel del hem faktiskt! två par jeans, en sjal, en tröja, "skydd" till min ipad, och det mest behövliga - en vinterjacka! så jävla skönt att det är avklarat. köpte även pärlor eftersom att jag tänkte följa strömmen och sätta sånna på mitt headset, coolt. näe men skönt om det inte trasslar liksom, haaah. ska snart kila iväg till hanna iallafall, blir nog en prommis i mörkret och en massa girltalk, satan så skönt. får se om vi åker hem hit eller till henne sen, det visar sig :) 

When I'm gone, you need love, to light the shadows on your face
Datum 2012-10-20 Tid 07:21:02 Min vardag


Godmorgon! :) klockan 07.03 vaknade jag och var klarvaken, så jäkla typiskt. men jag somnade rätt tidigt igår också, hann lagomt se alla uppträdanden på Xfactor och 20 minuter på en film, sen slocknade jag och sov som en stock, satan va trött jag var. idag är det äntligen lördag, åker till borlänge vid nio. ha en bra dag hörrni :-)

Älskar hennes version av denna, sjukt bra! 

Hos MT's!
Datum 2012-10-19 Tid 18:48:37 Min vardag

Avslutade skoldagen med ett fysikprov, känns som att det gick ganska bra faktiskt. men de gånger det känns som att det gått bra så har det gått åt skogen, så vi får la se, haha.. sitter just nu hemma hos ebba, har firat axel som fyller fjortis idagm grattis ponken! nyss fikat lite och sådär. åker hem om ungefär en timme, då blir det Xfactor och mys med familjen, galet skön fredag. bloggar när jag kommer hem, puss!


2 gamlingar från sista terminen i 8an ;)

We're like venus and mars, we're like different stars, but you're the harmony to every song I sing, and I wouldn't change a thing, no I wouldnt change a thing.
Datum 2012-10-18 Tid 22:30:46 Min vardag





Tänkte lägga mig och kolla på en film nu, blev lite senare ikväll än jag tänkt mig.. skönt med fredag imorgon iallafall, ska inte göra någonting speciellt tror jag, kolla Xfactor såklart! om inte jag och mamma drar till borlänge eller västerås imorn förstås, men antar att det blir på lördag. ska vila ut riktigt rejält i helgen, ta vara på varenda sekund, är verkligen helt slut i skolan nuförtiden.. godnatt!

Vi är inte sånna som i slutet får varann
Datum 2012-10-18 Tid 17:30:00 Min vardag

Men va? redan torsdag? sjukt hur snabbt veckorna går! var ju på gymnasiemässa i domarhagen idag, helt okej faktiskt. börjar få lite mer blick för vad jag vill gå för linje nu, ändrade mig lite idag faktiskt. vill gå kvar i avesta men samtidigt vill jag flytta till falun som jag tänkte från början.. vi får se, har ett tag till på mig att fundera :) ska snart sätta igång och plugga lite, tar nog bara en paus efter ett tag och duschar och pluggar sen igen, prov imorn. snart lov, bara att kämpa på!

Gick förbi denna spegel idag, så ropar killarna vi gick med *ta koooort!!* så blev ju sådär.. ;) bara fille och sill som syns dessutom xD mina shoes också

-
Datum 2012-10-17 Tid 19:16:14 Min vardag

 

Late sms conversations, cuddling, wrestling in my bed, your cuddly hugs..
I miss that, I miss everything, I miss you.

(Skulle publicerats för någon timme sen)
Datum 2012-10-17 Tid 18:00:45 Min vardag

Slutade kvart över 2 idag, skönt! har precis ätit lite och druckit varm oboy, år och dar sen.. men gott äre! har utvecklingsamtal kvart i 5, så är väl klar kvar över kan jag tro. åker hem och fixar lite och sedan åker jag till gymmet med ebba och hennes mamma. efter det åker jag med dom hem och så blir det pluggkväll resten. 
Imorn ska vi till domarhagen och kolla på gymnasieval osv, blir nog en helt okej dag. skönt att slippa en torsdag i skolan må jag säga! hoppas ni har haft en bra dag, puss!

Don't wanna break your heart, just wanna give your heart a break
Datum 2012-10-16 Tid 19:38:55 Min vardag

Tisdag, och jag har redan tröttnat på att gå upp tidigt denna veckan? fyyy. åkte ner på stan med hanna efter skolan, fick med mig en tröja och mascara ↓. åkte och hämtade mina newbody grejer idag också, beställde en sportbh och trosor, perfa! bhn är skitsnygg, rosa och allt ;) nu ska jag duscha och lägga mig i sängen och plugga fysik. prov på fredag och jag kan ca..ingenting. astronomi, kan planeternas namn xD hörs

You shoot me down but I won't fall, I am titanium
Datum 2012-10-15 Tid 21:16:00 Min vardag

Har spenderat hela min kväll med min Ipad, nya favoriten kan jag ju helt klart säga ;) har precis duschat iallafall, enda breaket jag tagit från den, haha! den ligger så fint här i mitt knä medan jag bloggar från datorn. ska snart lägga mig och kolla på gossipgirl, laddade hem första säsongen igen, bestämde mig för att kika på alla säsongerna en gång till, besatt av chuck, gaaah. bästa serien♥ hörspuss

Och ibland lyckas han tillochmed säga något klokt ;) PERFEKTION

image

The happiest girl in the whole fucking world!
Datum 2012-10-15 Tid 18:21:00 Min vardag

Fick ännu en för tidig födelsedagspresent när jag kom hem idag. var först tänkt att jag skulle köpa Ipad 2 och betala själv, men så fick jag nyaste istället, iiih :D 

Like a sign, like a dream, you're my amaranthine
Datum 2012-10-14 Tid 20:03:57 Min vardag

Har precis ätit lite, makaroner är verkligen bland det godaste som finns! inväntar fidelisan som är på akuten, lillfia har fel med andningen igen, orolig storasyster. solsidan börjar nu och tänkte mysa ner mig i soffan med en kopp vaniljlatte och kolla på det, härligt avslut på denna veckan! måndag imorgon, slutar 4 och efter det blir det en vända på stan, får se om jag blir en ipad rikare ;-) puss!



Härlig far&dotterkonversation...?
Datum 2012-10-14 Tid 17:48:46 Min vardag

image

Justin Bieber - Beauty And A Beat ft. Nicki Minaj
Datum 2012-10-14 Tid 17:43:16 Min vardag

Resa till Egypten bokad!
Datum 2012-10-14 Tid 16:04:00 Min vardag

Fick precis ett meddelande av pappa där han berättade att han bokat en resa till Egypten över jul, 20-27 december, underbart! stället heter hurghada vilket betyder öknen där det är varmt året om, woopie! skönt att åka iväg när det är som kallast här hemma ;-) vet inte vilket hotell det är, så slänger upp några randompics från hurghada..


Kan räkna mina år som ringarna på en trädstam men faller tillbaks till noll varje gång jag hör ditt namn
Datum 2012-10-14 Tid 15:54:00 Min vardag


Söndagsångest..? AAH. värsta dagen i veckan. ska dämpa ångesten lite genom att lägga mig nere i bubbelbadet och lyssna musik och pyssla om mig själv lite, alltid skönt! ebba åkte hem för någon timme sen och blir nog själv resten av eftermiddagen/kvällen. mamma har kommit hem nu också, delvis skönt men aldrig fel att vara själv heller ;) 

Sjukt.. Rest in peace!
Datum 2012-10-14 Tid 15:24:00 Min vardag

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15602496.ab

Run away with my heart, run away with my love
Datum 2012-10-13 Tid 19:03:41 Min vardag

Somnade sent, vaknade tidigt, totally värdelöst. hur som helst! jag och johan åkte och hämtade ebba vid halv 12 imorse, har inte gjort mycket alls sen dess. vi har ätit och kollat på film och pratat en del. somnade dock under filmen, sov i stort sätt bara 3 timmar inatt. ikväll ska vi bara ta det lugnt tror jag, det står på planeringen just nu iallafall. bada bubbel, ansiktsmask och fixa naglar osv, skön lördagkväll! :)

Skulle inte sitta helt fel, näääe
Datum 2012-10-12 Tid 20:05:00 Min vardag

Du vill ha det du förlorat, men mig får du inte tillbaks
Datum 2012-10-12 Tid 19:20:33 Min vardag

Skönt att det äntligen är fredag. skoldagen gick rätt snabbt faktiskt, åkte och tränade direkt efter skolan och sen jag kom hem har jag bara duschat, ätit och kollat på fotboll. har precis tänt lite ljus och gör inte alls mycket just nu, bara tar det lugnt och inväntar Xfactor. förövrigt verkar det inte hända så mycket mer ikväll, är själv hemma ifall någon söt liten själ har lust att komma och göra mig sällskap :)

 


Grattis min älskade mor!
Datum 2012-10-12 Tid 18:38:29 Min vardag


And you look at me like I'm a stranger
Datum 2012-10-11 Tid 22:45:21 Min vardag

 
Gud så skönt med helg! eller.. hade visst inget att göra. ska antagligen träffa pauline en kväll iallafall, systermys♥ skönt att vara själv ibland också, även om sällskap skulle uppskattas till 100.. :) har nyss kommit upp från duschen, mormor skjutsade hem mig vid halv tio. och brynäs vann med 3-2, gött! vi hörs imorgon.

det fanns ingen, bara du, men jag är lyckligare nu
Datum 2012-10-11 Tid 18:34:00 Min vardag

Skönt att torsdagen är avklarad! ska ta på mig lite varmare kläder och sedan åka hem till mormor för att äta och spendera kvällen där, kände inte för att vara ensam idag så varför inte? :) det är hockey ikväll också, brynäs - saik. krossa! matchen börjar om ungefär en halvtimma så borde skynda mig lite om jag ska hinna äta innan. puss!

If only I could find the answer to help me understand
Datum 2012-10-10 Tid 21:49:25 Min vardag

Sen jag kom hem från träningen har jag bara ätit och suttit vid datorn, duschade på vallen direkt efter träningen. ligger just nu och pratar i telefon med oskar och ska alldeles snart gosa ner mig under täcket och kolla på film eller lyssna musik, får se vad jag känner för då. imorn är det torsdag vilket betyder jobbig dag i skolan och ingen träning på eftermiddagen, no plans alltså. mamma åker bort över helgen också, har inget bestämt då heller, SUCK. sov gott, hörs imorgon. :)

- Little reasons to smile
Datum 2012-10-10 Tid 21:34:23 Min vardag

#Justin #Bieber ♥
Datum 2012-10-10 Tid 15:47:16 Min vardag

Don't worry, cause everything's gonna be alright
Datum 2012-10-10 Tid 15:42:26 Min vardag

Hanna sov här inatt, hade en superbra kväll med henne igår! imorse åkte vi hem till hanna rätt tidigt, färgade hennes hår och satan va snygg det blev :D jag kom hem för ett tag sen, har nyss ätit och ska snart byta om och kila på träning. efter träningen ska jag träffa oskar och vara med honom ett tag, sen blir det nog bara att ta det lugnt resten av kvällen. skönt och behövligt med denna studiedag, snart lov också ju :D hörs senare, take care! 

 

On my darkest days, you were there to guide me
Datum 2012-10-09 Tid 17:31:14 Min vardag

Tisdag! och vad har hänt idag? hade först profil & hemkunskap, sen kilade vi iväg till ishallen för att kolla skollagsmatch, ådal - domarhagen. 9-1 till ådal, grymt :) efter det gick jag och hanna till mammas jobb en sväng och satt där tills bussen gick. kom hem för en stund sen och har precis duschat och satt på mig mjukisoutfit, skitfult :) imorn har vi studiedag, helt gaaalet skönt! så ikväll kommer jag spendera min tid med hannis! vi ska snart åka och käka lite, sen köpa lite godis och mysa framför film osv, skönt med en sovmorgon mitt i veckan! puss :D

I can't make it go away, no I can't stand the pain
Datum 2012-10-08 Tid 19:34:52 Min vardag

"People will hate you, rate you, shake you and break you. but how strong you stand is what makes you"

I would lie and say that you're not on my mind
Datum 2012-10-08 Tid 19:04:05 Min vardag

Denna veckan började ju sådär, men ibland lär man bita i det sura äpplet. bara att ta nya tag och resa sig upp! oflyt har alla nån gång. har precis ätit min favoritmat, tacos of course ;) lika gott som alltid! ebba kommer hit om en stund och umgås med mig resten av kvällen, tycker om den tjejen bra mycket alltså! en tjejkväll på en måndag är inte helt fel må jag säga, hihi! imorn har vi skapligt skön dag, 2 lektioner och sedan till vallen för att kika skoldm, helt ok? ;) 

3 från helgen!

And she will be loved, yeah she will be loved
Datum 2012-10-08 Tid 18:04:21 Min vardag

Jag är kär. helt sinnes hur bra han är! och inte nog med det, söt så det bara skriker om det *fniss* ;)

And I know that he's the only one
Datum 2012-10-07 Tid 18:14:13 Min vardag

Alltid lika skönt att komma hem! men det var ju inte länge det varade ;) ska slänga i mig lite mat jättefort och sen åker jag och möter hanna. blir nog girltalk och lite annat skoj, behövs alltid! :D på med mycket kläder och sen kila ut i det kalla höstvädret, usch och fy! fyller dock år snart, enda bra med hösten, haha.. vi hörs säkert senare! PUSS

Min fina tjej♥

18 dagar kvar tills min födelsedag!
Datum 2012-10-06 Tid 17:49:49 Min vardag

Hej hörrni! har inte gjort något speciellt idag, var iväg en sväng för ett tag sen bara :) kom precis tillbaks till bromma nu och ska snart åka iväg till vällingby och kolla på taken 2! gaaah :D 1an är helt klart bästa filmen jag sett! förväntar mig inte för mycket av 2an så jag blir besviken ;) trodde den skulle komma på bio den 12e, men det var säkert då den skulle komma till avesta. blir en biokväll helt enkelt, ska äta god mat också. ska kika film med emma nu, PUSS

19 dagar kvar tills jag fyller år vilket betyder...
Datum 2012-10-05 Tid 18:33:31 Min vardag

Gjort en deal med mamma vilket gjorde att hon gick med på detta! ;) 
har dock lite beslutsångest om exakt vad jag ska göra.. en liggande åtta som det står något i,
som life, love, hope, eller liknande. eller om jag ska skriva nåt fint eller bara mitt namn, vad är finast?! :D
 

They want revenge, they chose the wrong guy
Datum 2012-10-05 Tid 16:40:00 Min vardag

En tvåa av taken kommer ut snart, 12 oktober tror jag? typ nästnästa vecka?! omfg, lycka!! :-D 
står dock fjärde oktober på bilden nedanför men tror inte det gäller här..

Baby, I'm not like the rest
Datum 2012-10-05 Tid 07:15:00 Min vardag

Godmorgon sötisar! äntligen fredag, härligt :D gick upp kvart över 6 idag, var meningen att jag och mamma skulle åka kvart över 7, men eftersom att hon försov sig så blir det lite senare, skönt så jag slipper sitta i skolan superlänge.. och anledningen till att jag ens åker så tidigt är för att jag hatar bussen, äcklig och bara drygt att alla trängs. så vare med det! åker ju till pappa i helgen så kommer bli dålig uppdatering, kanske nåt inlägg. ha en bra dag♥

imageimage

Jag é här för jag vill & jag tror på det
Datum 2012-10-04 Tid 22:47:34 Min vardag

Har nyss kommit upp från bastun! blev en liten spontanare, men riktigt jäkla skönt var det! länge sen det var så skönt att basta :) har precis tagit på mig en stor tshirt som är min favorit att sova i, och ska snart lägga mig i sängen och kolla på lilla jönssonligan. en utav mina favoriter, solklart! ;) ska läsa lite engelska innan jag somnar. hörs imorn♥
 
imageimage

Nya converse från USA!
Datum 2012-10-04 Tid 19:39:00 Min vardag

Min bror har varit i USA i en månad & kom hem för några dagar sen. med sig hem hade han ett par converse till mig, finns inte alls i europa vilket jag tycker är superkul :D och hur snygga var dom inte?! jag är supernöjd!
ser ut som att jag har världens längsta fot på översta bilden.. strl 37 dock ;)

EEEEEY sexy lady
Datum 2012-10-04 Tid 17:17:00 Min vardag

Fredag imorn :D weeeehå. skönt att det snart är helg! och ska faktiskt spendera min helg hos min älskade fader.
får se om jag åker dit imorn eller lördag morgon, beror helt på mr klinga. det visar sig! ska snart kolla lite i engelskaboken, inte alls svår text så det behövs knappt. men gör det ändå, no badgirl ;) haha. tycker dagen har gått rätt snabbt trots att det varit torsdag med alla långa, jobbiga lektioner och dessutom sluta 4, helt lugnt :D ska alldeles strax äta lite, sen kika lite i engelskaboken somsagt. resten av kvällen spenderar jag nog framför film. PUSS

bästaste slen, fulaste effekten, bästa arre♥ 

Såhär har min kväll sett ut:
Datum 2012-10-03 Tid 21:04:00 Min vardag



+ tränat mellan 17 & 18.30. rätt tråkig dag idag lär jag nog säga, ingenting har gått vägen riktigt. vi hörs :)

I just want to be with you.
Datum 2012-10-02 Tid 19:04:38 Min vardag

Swallow (until you're gone)
Datum 2012-10-02 Tid 18:39:00 Min vardag

Skön dag i skolan idag! det var någon sören som var och hade föreläsning i aulan, om misshandel osv. helt ok! bättre än lektioner ;) sen har vi varit i våra hemklassrum och bara pratat och såntdär, supernice dag :D slutade halv 4, tog bussen hem och sitter just nu och pratar i telefon med min saknade bästis♥ ska snart kila iväg till mormor en sväng, blir nog att vara kvar där och kika på hockeyn ikväll och sådär också. krossa luleå! ;)

Har nog bara tagit kort på ass idag, fiiint. putarN

Även fast the botten is nådd
Datum 2012-10-01 Tid 19:57:08 Min vardag

 Ny vecka! sitter just nu hemma hos ebba, sover kvar här också :) dagen har varit rätt bra, tycker måndagar går rätt snabbt trots att vi slutar 4, så det är bra. inte speciellt långa lektioner. hade matteprov första, gick verkligen inte alls bra känner jag på mig. får gå som det går helt enkelt.. :) ska snart mysa med ansiktsmask osv, skön måndagskväll med hjärtat! hörs imorn istället, har inte mycket mer att säga. puss!

hittade en gamling på ebbas data, vintras ;)


s! 

I know I don't deserve the love you give me.
Datum 2012-10-01 Tid 17:33:00 Min vardag