DU ÄR FIN PRECIS SOM DU ÄR!
Datum 2012-07-08 Tid 14:36:38 Min vardag

Dagens kroppsideal är att ha smalaste midjan, största boobsen, bredaste putrumpan och fylligaste läpparna. säg inte att jag har fel, för det syns så väl i stort sätt överallt. kan ge exempel på skyltdockor, barbies osv, ni förstår vad jag menar? det påverkar alla, främst tjejer. idealet säger i princip att såhär ska man se ut. men om man inte har domdär jättelånga smala benen och dom perfekta kurvorna, passar man inte in då? problemet är att folk inte kan acceptera att alla ser olika ut, alla vill ha olika också, vissa tycker det är fint med pinnsmalt, vissa tycker det är fint med lite kärlekshandtag såkallat. man hör typ dagligen under skoldagen "hon är alldeles för smal" eller "fan va tjock hon är". främst att tjejer är för smala eller för tjocka, nästan aldrig att en kille är för smal eller för tjock. förstår inte alls varför det blivit så, och det känns ganska självklart att det är mest tjejer som får komplex över sin kropp med tanke på att främst killar ställer så höga krav på hur man ska se ut. under alla år har jag haft största komplexet över hela min kropp, har kunnat må skitdåligt för jag tyckt att jag är så ful. men man lär sig tillslut att acceptera att det är såhär jag ser ut. man är fin som man är och man är alltid perfekt i någons ögon. man kan inte göra alla nöjda och så är det bara, man behöver inte ens försöka.


denhär bilden finns på miljontals ställen..och denhär visar ju motsatsen av det jag sagt ungefär, inte riktigt. hon till vänster har kurvor, lår, u name it. hon till vänster har ju varken kurvor eller lår, men och? alla tycker olika. vissa vill ha det som till höger, vissa till vänster, vissa helt annat. det kommer alltid finnas människor som inte accepterar andras val eller vad andra tycker. vissa skulle döda för någon av domhär kropparna, och jag kan slå vad om att det är minst 10 stycken som sitter och säger hur tjock hon till vänster är. hon har kurvor och lår, hon är inte tjock men inte heller smal. hon till höger är smal, har säkert domdär långa smala benen och den perfekta platta magen. "this is hot - this is shit" båda två är bullshit. visst är det säkert sådär i någons ögon, antagligen den som gjort bilden är säkert några tusen till. i andras ögon kan det vara helt tvärt om, att det är "shit" att se ut som hon till vänster och "hot" att se ut som hon till höger. det finns ingenting som säger att såhär ska man se ut, även om kroppsidealet är att vara väldigt smal så är det inte så man måste se ut. det allra viktigaste är att man är nöjd med sig själv, har man kurvor och är nöjd med det så skit i vad andra säger. är man pinnsmal och trivs med det så lyssna heller inte på vad någon annan tycker, det viktigaste är ju trotsallt att man är nöjd med sig själv, och även om man jämnför sig själv med hundra andra tjejer när man är ute och ser massa andra människor, så glöm aldrig att ni är perfeka som ni är. ingen kropp är ful, to be honest. andras åsikter om en själv betyder ingenting när man förstått att man är fin precis som man är.
Postat av: Evelina

Stämmer precis! Alla är fina som dom är och Alva du är jättefin!

2012-07-08 @ 16:26:34
Postat av: Evelina

Stämmer precis! Alla är fina som dom är och Alva du är jättefin!

2012-07-08 @ 16:26:36
Postat av: Alice

Riktigt bra text, hoppas att många läser den och börjar va nöjda med sig själva sen. Din blogg är verkligen bra, och det är super att du tar upp såna här saker också, tack för det. Det hjälper mig och säkert många andra, keep going girl!

2012-07-08 @ 17:24:34
Postat av: hanna

så himla rätt!
Hoppas du har ett bra sommarlov söti♥
Ha det toppen alvis, puss:*

2012-07-08 @ 17:54:33
URL: http://hannnasofiia.blogg.se
Postat av: hanna

så himla rätt!
Hoppas du har ett bra sommarlov snyggo!♥
Ha det toppen alvis, puss:*

2012-07-08 @ 17:55:49
URL: http://hannnasofiia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: